The land of Robola
The waves of the Ionian Sea quench their thirst on its shores, as the evening breeze rises like a magical veil to offer life-giving breaths to the diverse natural landscape of Mt. Ainos, the National Park which towers above Kefalonia with its beauty and massiveness. There, in this rare co-existence of Mountain and Sea, resides the “OREALIOS GAEA”, the land of Robola…
Omala. Our land.
The Vineyard
Our Wines
Robola Barrel, PDO Robola of Kefalonia
Fermented and aged for 6 months in French oak barrels. Subtle oak aromas on a citrus palette. Can be enjoyed immediately after its release and up to 5 years later.
Nouvelle Epoque Μαυροδάφνη
Το Nouvelle Epoque Μαυροδάφνη είναι η μονοποικιλιακή ξηρή έκφραση της εμβληματικής ερυθρής ποικιλίας Μαυροδάφνη, η οποία καλλιεργείται εδώ και αιώνες στην Κεφαλονιά. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αυτού του κρασιού προέρχονται από προφυλλοξηρικούς αμπελώνες της Παλλικής, οι οποίοι αποδίδουν μόλις 400 κιλά/στρέμμα. Το κρασί ωρίμασε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και είναι εσοδείας του 2020.
Αρώματα μαύρων φρούτων, με κυρίαρχο αυτό του δαμάσκηνου, σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική φυτικότητα της δάφνης και του ευκαλύπτου. Νότες σοκολάτας, καφέ, καθώς και φύλλων καπνού και γλυκών μπαχαρικών από τη δωδεκάμηνη ωρίμαση σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Ευνοείται με την παλαίωση, προσδίδοντας αρώματα μελανιού και πίσσας. Κρασί γεμάτο στο στόμα, με μέτρια οξύτητα και τανίνες και βαθύ πορφυρό χρώμα. Ταιριάζει εξαιρετικά με πλούσια μαγειρευτά κρέατα αλλά και πιπεράτα πιάτα.
Nouvelle Epoque Μαυροδάφνη (Αντιγραφή)
Το Nouvelle Epoque Μαυροδάφνη είναι η μονοποικιλιακή ξηρή έκφραση της εμβληματικής ερυθρής ποικιλίας Μαυροδάφνη, η οποία καλλιεργείται εδώ και αιώνες στην Κεφαλονιά. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αυτού του κρασιού προέρχονται από προφυλλοξηρικούς αμπελώνες της Παλλικής, οι οποίοι αποδίδουν μόλις 400 κιλά/στρέμμα. Το κρασί ωρίμασε για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και είναι εσοδείας του 2020.
Αρώματα μαύρων φρούτων, με κυρίαρχο αυτό του δαμάσκηνου, σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική φυτικότητα της δάφνης και του ευκαλύπτου. Νότες σοκολάτας, καφέ, καθώς και φύλλων καπνού και γλυκών μπαχαρικών από τη δωδεκάμηνη ωρίμαση σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Ευνοείται με την παλαίωση, προσδίδοντας αρώματα μελανιού και πίσσας. Κρασί γεμάτο στο στόμα, με μέτρια οξύτητα και τανίνες και βαθύ πορφυρό χρώμα. Ταιριάζει εξαιρετικά με πλούσια μαγειρευτά κρέατα αλλά και πιπεράτα πιάτα.